Neljapäeval, 10. juunil hakkavad Tallinna Ülikooli tudengid, ajaloolased ja Humalakoja pruulimeister kloostri kõrval lõkkeplatsil katsetama üht väga erilist pruulimisviisi. Ajaloolise Kuramaa õlleretsepti kohaselt tuleb meski soojendada kivide või kahurikuulidega! Padisel saab katsetada seda põnevamat, kahurikuulidel varianti. Humalakoja pruulimeister seletab iga etapi juures lahti, mida ja miks tehakse ning kuidas tänapäevased vahendid ja meetodid ajaloolistest võtetest võivad erineda. Lõke saab hoo sisse juba hommikul 10 paiku ja õlletegu käib terve päeva. Kui kõik läheb planeeritult, on õhtuks virre valmis. Olete oodatud osa saama ja küsimusi küsima! Lõkkeplats asub kloostrimüüride ja Kloostri jõe vahelisel alal ja ligipääs kõikidele vaba. MILLAL? Neljapäeval, 10. juunil kell 11-18 KUS? Padise kloostri müüride ja jõe vahel lõkkeplatsil KUI PALJU MAKSAB? Ligipääs kõikidele uudishimulikele prii!